Ce poate face un specialist SEO pentru campania ta?

Odata ce ati determinat cuvintele-cheie pe care trebuie sa va concentrati, principalul dumneavoastra tel in optimizarea pentru motoarele de cautare este sa creati pagini web care sa fie compatibile cu asteptarile oamenilor atunci cand ii transformati din vizitatori in clienti. Creare de pagini web care sa atraga atat vizitatorii cat si motoarele de cautare nu este, totusi, o sarcina usoara necesita atat creativitate cat si expertiza tehnica. Aici intervin specialistii SEO care poat ajuta compania dumneavoastra.

Un expert SEO are experienta in a modela site-ul astfel incat sa produca cele mai bune pozitionari posibile in motoarele de cautare. Angajarea unei firme SEO serioase pentru a oprimiza site-ul companiei dumneavoastra va poate orienta eforturile catre vanzari si servicii clienti, in timp ce va asigura toate beneficiile aferente unei clasari superioare in motoarele de cautare. Nu va surade ideea de a primi un flux constant de clienti motivati si energici pentru un cost aproape nul? Daca da, cereti mai multe informarii completand formularul online sau contactati-ne pe mess si noi va vom da toate lamuririle necesare!

Cum se lucreaza?

Am dezvoltat un proces care se desfasoara in 6 etape, proces care are ca tinta rezultate de top in motoarele de cautare. Urmatoarele etape sunt pasii pe care eu ii parcurg in procesul de optimizare pentru motoarele de cautare:

Cautarea de cuvinte.

Primul lucru care il fac este crearea unei liste cu un numar consistent de cuvinte. Aceste cuvinte(sau fraze) sunt cuvinte relevante, cuvinte care sunt cautabile de catre potentialii clienti ai dumneavoastra. Prezint aceasta lista, avand in vedere prioritizarea acestor cuvinte in functie de numarul de cautari pentru fiecare cuvant sau fraza. Astfel dumneavoastra veti sti care cuvinte sunt mai importante, evitant astfel capcanele in care sunt atrasi multi posesori de siteuri de catre alte firme neserioase care practica asa-zise servicii seo.

Analiza competitorilor

Ca in orice inceput de afacere, privim in jur pentru a afla cu cine concuram. Astfel, realizez cautari referitoare la optimizarea pentru motoarele de cautare pe care competitorii dumneavoastra au facut-o, incercand sa aflu popularitatea siturilor lor, de unde au aceasta popularitate, cuvintele pentru care si-au optimizat siturile. Acest proces arata calea prin care se poate trece inaintea lor in motoarele de cautare.

Dezvoltarea strategiei de lucru

Dupa analiza atenta a competitorilor, voi formula o strategie pentru cresterea vizibilitatii in motoarele de cautare. Se stabileste un plan prin care se urmareste atingerea rezultatelor optime pentru cuvintele alese.

Optimizarea continutului sitului

Bazandu-ma pe cuvintele alese, voi face ajustari necesare in site-ul dumneavoastra pentru includerea cuvintelor alese in locurile potrivite. Aceasta va ajuta site-ul sa urce in motoarele de cautare. Deasemenea, veti primi recomandari pentru adaugarea de continut aditional sau pentru introducerea de cuvinte relevante (din acelasi topic), pentru includerea in site cu scopul de a atrage traffic suplimentar si din cautarile pentru aceste cuvinte.

Campanii de creare a popularitatii sitului(Link Building)

Linkurile de pe alte situri sunt o parte foarte importanta in aducerea sitului intr-o pozitie buna in motoarele de cautare.Obtinerea de linkuri se realizeaza prin mai multe surse. In mare parte, inscrierea in directoare web a sitului se realizeaza in categoria cu cel mai asemanator profil, in majoritatea directoarelor web. Inscrierea de articole de presa in situri de specialitate face parte din strategia de promovare. Acesta este un proces foarte important si care trebuie sustinut continuu. Cresterea popularitatii este sustinuta de multe alte metode de atragere de linkuri relevante catre site.

Monitorizare si ajustare

In fiecare luna prezentam rapoarte referitoare la pozitionarea sitului in motoarele de cautare Monitorizam traficul sitului, analizand atent de unde vine acest trafic si care sunt cuvintele pe care oamenii le-au cautat si au gasit situl dumneavoastra. In timp se analizeaza si eficacitatea fiecarui cuvant, eventual ajustarea optimizarii pentru motoarele de cautare pentru cuvintele cele mai productive.

Comments are closed.

free blog themes