De ce nu fac suficienti bani din videochat?

Videochatul este o meserie ca oricare alta. Chiar daca prejudecatile romanilor au ramas in mare aceleasi si asociaza aceasta meserie cu prostitutia, videochatul este o meserie la fel de cinstita ca oricare alta, dar care ne ofera o serie de avantaje ce sunt de luat in calcul. Astfel, programul de lucru nu este fix, ci poate fi stabilit de fiecare model in parte, iar numarul de ore petrecut in fata camerei poate varia in functie de mai multe criterii.

Calitatile unui model de videochat

Desi se poate crede ca un model videochat trebuie sa aiba o anumita experienta, aceste lucru nu este nici pe departe adevarat. Tinerele aflate la inceput de cariera sunt cu atat mai apreciate cu cat nu au avut niciun contact cu acest domeniu, deoarece astfel nu au prejudecati sau conceptii gresite atunci cand intra intr-un studio.

Calitatile de baza pe care trebuie sa le posede sunt perseverenta si puterea de munca, ce sunt necesare pentru a convinge clientul sa stea cat mai ult timp online, deoarece astfel vom castiga mai multi bani.

Nici macar frumusetea fizica nu constituie o calitate determinanta, deoarece clientii apreciaza in mod deosebit o fata vesela si sociabila, chiar daca aceasta nu este deosebit de frumoasa.

Este important sa stapanim insa bine o limba straina, deoarece toti clientii sunt din afara tarii, iar acest lucru se intampla din motive de securitate, intrucat niciun model nu vrea sa fie recunoscut.

Videochat BucurestiMotivele pentru care nu castigam suficient sunt multiple

Este evident faptul ca nu toate fetele vor castiga la fel de bine ca niste escort Paris de pe https://www.6annonce.com/, cel putin pentru inceput. In aceasta situatie va trebui sa avem taria de caracter pentru a face o analiza amanuntita a lucrurilor pe care le facem gresit.

Astfel, nu avem mai mult de 5 secunde pentru a crea o impresie placuta clientului. Astfel, este necesar ca fiecare client sa fie intampinat cu un mesaj personal, iar cel mai bine este sa folosim numele sau. In acest mod, fiecare client se va simti apreciat si va continua discutia.

Este total contraindicat sa fim online cu mai multi clienti, in special din categorii diferite. Clientii normali s-ar simti marginalizati in fata unor clienti premium si astfel exista riscul de a ii pierde pentru totdeauna.

Daca avem un client fidel nu este bine sa ii cream senzatia ca il vom „mulge de bani”. Astfel, nu trebuie sa ne bazam numai pe un singur client pentru a ne creste veniturile, iar o baza larga de clienti ne poate asigura un venit mult mai mare fata de unul singur.

In plus, acesta s-ar putea simti folosit si va renunta cu siguranta la serviciile noastre.

Greseala majora pe care o fac tinerele modele este sa priveasca activitatea din studio ca un simplu job. Aceasta meserie nu are nimic in comun cu jobul, deoarece aceasta meserie este sigura, placuta, desfasurata intr-un cadru elegant si modern si mai presus de toate modelul este cel care isi conduce activitatea. Astfel, aceasta poate opri convorbirea cu un client in orice moment, isi stabileste singura programul de lucru si isi planifica fiecare pas.

 

 

Comments are closed.

free blog themes