Etapele optimizarii

Optimizare SEO: arta de a imbunatati website-ul unei companii astfel incat oamenii care cauta tipul dumneavoastra de activitate sa va gaseasca cu usurinta. Milioane de oameni folosesc motoarele de cautare online in fiecare zi pentru a gasi produse si servicii, ceea ce-i face clientul perfect. Oamenii care folosesc motoare de cautare tind sa fie energici, motivati si gata de a cumpara. Prin obtinerea unei pozitionari fruntase in motoarele de cautare creste probabilitatea ca un nou client sa va viziteze site-ul. Optimizarea pentru motoarele de cautare este una dintre cele mai cautate si ieftine metode de publicitate de pe internet.

Daca aveti o afacere pe internet, sigur doriti sa apara pe primele pagini in motoarele de cautare, noi realizeazam procesul de optimizare pe etape, astfel incat procesul sa poata fi urmarit de catre cel care comanda optimizarea.

Etape de optimizare:

1. Analiza seo de initializare.

2. Optimizarea on-site.

3. Optimizarea off-site.

4. Urmarirea si analizarea rezultatelor.

Trebuie mentionat ca optimizarea este un proces de durata, iar rezultatele asteptate apar in timp, pe o perioada de chiar cateva luni, in functie de domeniul activitatii site-ului.

1. Analiza seo de initializarea: prima si cea mai importanta etapa , care consta in analizarea afacerii, a pietei pe care activati si a concurentei site-urilor. Din aceasta analiza luam in considerare cuvintele cheie optime pentru care se optimizeaza pagina web respectiva, cuvinte care vor fi folosite in urmatoarele etape ale optimizarii.

2. Optimizarea on-site: consta in controlul tuturor paginilor continute de site-ul respectiv si se realizeaza o optimizare a structurii interne, prin optimizarea codului sursa si a continutului, care va trebui sa fie unic si de calitate, pentru a forta indexarea de catre motoarele de cautare.

3. Optimizarea off-site: consta in obtinerea de link-uri catre website-ul D-voastra pentru a creste popularitatea si vizibilitatea acestuia pe Internet pentru motoarele de cautare. Aceasta etapa este de durata, link-urile fiind obtinute numai prin metoda manuala, agreata de catre principalele motoare de cautare.

4. Analizarea rezultatelor: Clientii SEO, beneficiaza gratuit de urmarirea rezultatelor optimizarii pentru care sa investit timp si bani. Dupa optimizarea unui site, este obligatorie urmarirea si inbunatatirea link-urilor catre acesta care din motive diverse se pierd sau sunt respinse. In baza acestor criterii, vom intocmi rapoarte pentru client pe care le vom trimite prin e-mail catre clientul nostru.

Comments are closed.

free blog themes