Optimizare Seo

„Search Engine Optimization” SEO: optimizare pentru motoare de căutare) este o subcategorie a marketing-ului online, practică apărută în anul 1990, odată cu apariţia primelor site-uri pe Internet, şi care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie. Cu timpul, optimizarea unei pagini web a unui site a devenit un serviciu oferit de unele companii şi/sau corporaţii. Prin utilizarea unor servicii SEO profesionale, beneficiati de cea mai buna vizibilitate in motoarele de cautare si de cel mai bun trafic pentru situl dumnevoastra. Solutiile de optimizare site vor ajuta sa: Creasca numarul de vizitatori veniti din motoarele de cautare, Creasca pozitia sitului in motoarele de cautare, Mareasca Profitul realizat de Investitie (ROI), Aduca audienta target-ata, focusata pe un anumit subiect.

Procesul de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), impreuna cu cresterea popularitatii sitului vor creste pozitia sitului in motoarele de cautare, si implicit numarul de vizitatori, de cumparatori si de vanzari. Promovarea sitului in diverse directoare web, directoare de articole, retele sociale, bloguri, etc este vitala in orice campanie SEO, fiind realizata de catre o echipa competenta, specializata si cu o experienta indelungata in campanii de link building. Siturile in care realizam inscrieri sunt cele mai populare, transmit pagerank, vizitatori si sunt seo-frindly. Promovarea se realizeaza manual, iar la sfarsitul acesteia va prezentam rapoarte detaliate, fara nici un cost suplimentar.

PRETURILE SE POT DISCUTA!!!

PACHETE SEO CELE MAI BUNE PENTRU SITE-UL DVS. SUNT :

pachet1

Acest pachet cuprinde:

– optimizarea titlurilor paginilor
– titluri optimizate atat pentru motoarele de cautare, cat si pentru vizitatorii site-ului
– inscrierea site-ului in motoarele de cautare (Yahoo, Google, MSN)
– monitorizarea site-ului folosind unelte proprii
– generarea de sitemaps (harta site) pentru o mai buna indexare a paginilor site-ului
– raport de lucru

 

 

pachet2

Acest pachet cuprinde:

– optimizarea titlurilor paginilor
– titluri optimizate atat pentru motoarele de cautare, cat si pentru vizitatorii site-ului
– inscrierea site-ului in motoarele de cautare (Yahoo, Google, MSN)
– monitorizarea site-ului folosind unelte proprii
– optimizare sursei
– imbunatarirea calitativa a codului sursa, in scopul cresteri raportului continut/cod HTML si a vitezei si preciziei cu care robotii motoarelor de cautare analizeaza informatia utila.
– optimizarea informatiei utile – imbunatatirea informatiei utile din site in concordanta cu cuvintele cheie pentru care se face optimizarea.
– optimizare URL-uri – modificarea continutului URL-urilor in functie de continutul paginii, cu scopul de a creste gradul de relevanta a informatiei continute in pagina.
– inscriere in directoare web (300 directoare romanesti)
– generarea de sitemaps (harta site) pentru o mai buna indexare a paginilor site-ului
– raport

pachet3

Daca doresti ceva mai mult, iti punem la dispozitie acest pachet. Acesta se adreseaza acelor site-uri care necesita un volum foarte mare de munca: cuvinte cheie pentru care exista foarte mare concurenta, cresterea rangului paginii (Google pagerank), cresterea semnificativa a traficului catre site, etc.
Deoarece costul acestor servicii depinde efectiv de site-ul pentru care se doreste optimizarea si de necesitatile clientului, nu putem sa stabilim un pret fix. Cu toate acestea, iti punem la dispozitie posibilitatea de a cere o cotatie de pret. Echipa noastra iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 

 

VA MULTUMIM!

Comments are closed.

free blog themes